26% Würde hier nochmal einkaufen

Relevanteste positive Bewertung

  2024-06-01
Fahrzeugmiete in Februar 2024
Mir hend im Februar 2024 en Wäge uf Teneriffa Süd gmietet und sind mega zfriede gsi mit em Servic...Lesen Sie weiter
Tim

Relevanteste negative Bewertung

  2024-05-26
Reservierung und Preisänderung
Nachdem ich online gebucht und meine Kreditkarteninformationen hinterlegt hatte, habe ich eine E-...Lesen Sie weiter
Hunziker

Meistbewertete Bewertung

  2024-05-23
Buchung mit Preisänderung
Nachdem ich mein Auto online reserviert und meine Kreditkarteninformationen angegeben hatte, habe...Lesen Sie weiter
Bühlmann

Erfahrungen (80)

  (18)

 (2)

  (30)

  (25)

  (5)

  • Noch keine Rezensionen!

    Finden Sie Unternehmen, mit denen Sie bereits Erfahrungen gesammelt haben und schreiben Sie über die Firmen und Shops Ihre persönliche Bewertung! Ihre Bewertungen tragen einem transparanteren Markt bei und motivieren die Unternehmen zuverlässiger zu arbeiten..

  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Erfahrung Februar 2024 Teneriffa Süd

    2. Min Erfahrig mit dr Autovermietig im Februar 2024 uf Teneriffa Süd isch mega positiv gsi. Dr Shuttle isch schnell gfunde worde und het mich direkt zum Standort bracht. D'Bschriebig vom Auto isch genau gsi, und d'Übernahm vom Auto isch problemlos und effizient verlaufe. Mir isch es Zuegsicherig angeboten worde, aber ich ha mi nid feelt gfühlt, drzue gdrängt z'schlüsse. S'Auto sälber, en JR Mittlere-SUV mit 18'000 Kilometer, het en super Uusrüstig gha und d'Sitz wei sehr bequem. Ich ha keinerlei Problem gha und ha die Fahrt in dä Bärg mit seine 114 PS und 5 Gäng sehr gnosse. D'Rückgab vo dr Wäge het nur weni Minute düre zoge, was dr ganze Prozess sehr angenehm gmacht het. Ingsgesamt isch das min zwöit positivi Erfahrig gsi mit dä Autovermietig, au in em andere Land. Ich cha d'negativi Bewertige nid nachvollzieh und würd defintiv wieder dort buche.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Fahrzeugmiete in Februar 2024 auf Teneriffa Süd

    Mir hend im Februar 2024 en Wäge uf Teneriffa Süd gmietet und sind mega zfriede gsi mit em Service. Mir hend s'Shuttle schnell gfunde, d'Bschriebig het genau gstumme und d'Übernahme vom Auto isch problemlos verlaufe. Es het zwar en Zuesatzversicherig aagbote, aber ohni Druck. Das Auto, en JR Midsize-SUV mit 18 TKM, het en super Usstattig gha, sehr bequemi Sitze und keinerlei Problem während de Fahrt. Mit 114 PS het es au in de Bärge usgreicht, vor allem will es 5 Gäng het. Mir hend es als Urlaubsauto buecht und nid für es Rallye-Abentüür, aber es het üsi Ansprüch perfekt erfüllt. D'Rückgäbe het nur wenigi Minute duurt. Mir hend jetzt scho zum zweite Mal bi RecordGo buecht und hend au i Griechenland es ähnlich positives Erlebnis gha. Mir chönne d'negativ Bewertige ned nachvollziehe und werde defür sicher wieder nägscht Mal dort bueche.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Mietwagen in FARO

    Min Erfahrig mit em Mietwage in FARO isch mega positiv gsi. De Chauffeur het üs pünktlich am Flughafe abgholt und isch super freundlich gsi. D Auto, wo mir am Standort übercho händ, isch sauber und voll funktionsfähig gsi. Die Mitarbiter vor Ort sind au freundlich und kompetent gsi und hend alli Formalitäte problemlos erledigt. Bi dr Abgab vom Wage sind mir au wieder freuntlich empfange worde und s Auto ohni Beanstandige zurügggno. De Mitarbiter, wo üs denn zum Flughafe gfahre het, isch ausserordentlich nett und hilfsbereit gsi. Die Kompetenz vo de Mitarbiter, speziell vo Akshay S., het üsi Erwartige übertroffe. Ich chan das Unternehmen mit guetem Gwüsse wiiterempfehle.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Miete Auto Faro

    Super Erfahrig mit em Miete vo em Auto in Faro! De Abholservice am Flughafe isch pünktlich gsi und de Fahrer isch sehr freundlich gsi. Das Auto, wo mir am Standort übergeh ha, isch sauber und voll funktionsfähig gsi. Die Abwicklung vor Ort isch reibigslos verlaufe und mir sind freundlich und kompetent betreut worde. Au bi de Rückgab vom Auto sind mir zuvorkommend empfange worde und s Auto isch ohni Problem übernomme worde. De Mitarbeiter, wo uns denn zum Flughafe gfhare het, isch usserordentlich nett und hüüfsbereit gsi. Insgesamt sind üsi Erwartunge dur d kompetente Mitarbeiter übertruffe worde und mir chönd d Autovermietung wärmstens wiiterempfehle.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Mietwagenübergabe mit Shuttlebus

    Äs isch ärgerlich, dass üser verabredeter Shuttlebsu nöd pünktlich isch cho und mir muessten en Taxi näh. Am Ziel het niemand s‘Entschuldigung ahgne und de Fahrer het en hohe Gebühr verlangt. S‘Auto selber het guet funktioniert und s‘Zrügggäh het ohni Problem klappet. Es isch wichtig, d‘Verfüegbarkeit vom Servicetelefon am Zielort z‘überprüefe.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Reservierung und Preisänderung

    Nachdem ich online gebucht und meine Kreditkarteninformationen hinterlegt hatte, habe ich eine E-Mail erhalten, in der stand, dass sich der Preis für das Auto geändert habe und plötzlich viel höher sei. Die Autos mit dem ursprünglich angezeigten niedrigen Preis sind jedoch weiterhin auf der Website verfügbar. Das geht einfach nicht, das ist total inakzeptabel und verwirrend.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Mietwagen in Mallorca

    Hani schono oft Mietwage in de USA gnutzt. Zum erschte Mal uf Mallorca. D'Buchig het problemlos funktioniert, aber paar Täg nach dr Rückkehr het Europacar e unerklärliche Betrag abgbucht. Mir häm d'Rechnig verfolgt, aber die het nur Schäde ufgfiehrt. Mir häm Rentalcars um Hilfe gfragt, will mir kei Schäde wüsst häm. Sie häm sofort unseri Afrog und d'Rechnig ah iri Versicherig witergleitet (wo mer immer abschliesse). Innerhalb vo 2 Täg häm mir s'Geld zurüggbecho. Kei komplizierte Formular und kei Verneinig vom Anspruch. Super Service vo Rentalcars. Aber von Europacar ned so... warte immerno uf e Erklärig vo de Schäde.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Buchung eines Mietwagens in Chile

    Ich ha mi Mietauto am Flughafen in Chile abgholt und bin damit ins Landesinnere gräist. I ha über es dütschs Wäbsite buecht und bin sehr zfriede gse mit em Service. Das Auto isch inem super Zuestand gsi und es het au preislich sehr guet gstimmt. I ha kei Probleme gha und niemer het mer no zusätzlichi Versicherige oder so ufgedrängt. De Umgang mit em Personal isch sehr fründlich gsi, so wie mer das vo Chile kennt. Wiu i es Froge gha ha zu ere chline Abbuchig für d Maut, isch mer rasch und professionell per E-Mail ghulfe worde. Insgsamt isch mini Erfahrig mit em Mietauto in Chile sehr positiv gsi und i chaes nur witerempfehle.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Buchig vo Atovermietige in Majorca

    Ich ha scho mehrmals fürs Auto mite genutzt, zerscht mol in Majorca. Kei Problem bi dr Buckig, aber paar Täg nachems Returniere het Europacar e unerklärlichi Summe vo euis verlange. Hän d Rechnig nachgjoagt, die het numme "Schätze" gha. Hän Rentalcars um Hülf frogt, wil mir nöd wüsstet vo irgendwelche Schäde. Sie händ sofort üsi Frog und d Rechnig a ihre Versicherig (wo mer immer usemä stöue). Mir hän innert 2 Täg zruggbekomme. Kei komplizierte Formulare und kei Diskussion über d Klärig. Genialiservice vo Rentalcars. Nöd so viel vo Europacar .. warte nömme uf e Erklärig vo de Schäde.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Mega cool car hire

    Also ich han zum erste Mal en Auto in Mallorca bim Engel vo däre Firma mietet. Es isch super eifach gsi zum reserviere und alles isch easy gsi, bis Europacar üs en zufällige Zueschlag nachem Rückgab vom Auto aberechnet het. Mir hend kei Ahnig gha, wofür das sii chönnt und hend probiert das z'verstoh ohni Erfolg. Drum hend mir d'Rentalfirma kontaktiert und die sind sofort am Ball gsi. Sie hend üsi Infos a ihre Versicherig (wo mir immer abschliesse) gschickt und mir hend üsi Geld iifach zurückbecho. Kei Formular, kei Drama. I mag die Lüt, aber Europacar eher weniger...


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Buchung mit Preisänderung

    Nachdem ich mein Auto online reserviert und meine Kreditkarteninformationen angegeben hatte, habe ich eine Mail erhalten, dass sich dr Preis geändert hat und plötzlich viel höher war. Das hat mich total enttäuscht und genervt, denn auf der Webseite gab es immer noch ähnliche Autos zum günstigeren Preis.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Auto gemietet

    Mir hend en Auto in Dublin gmietet und s'isch ganz schlimm gsi. D'Visa Debit Karti isch nid akzeptiert worde für d'Kaution. Es isch au en Problem gä mit andere Kreditkarte wo mer gha hend. Mir musstet am Endi no 380€ extra zahle zum e Wagen z'bekomme. Eifach nur Abzocke und Betrug! Mer hätted 2 anderi Kreditkarte gha aber sie hend nur d'extra Zahlig akzeptiert.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Versicherungsschutz, schnelle Rückerstattung

    Min Erfahrig mit Rentalcars isch mega positiv gsi. Ich hani en Schade am Auto gha, für de i 500 Franke zahle müesse. Dank de vorhär abgschlossene Vollversicherig hani s Geld ohni viel Zirkus zrugg bekunnt. Das ganze Erstattigsverfahre isch glatt und unkompliziert verlaufe, und das het mich mega gfroit.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Bus mieten für Pfingstwochenende

    Mir hend für sächs lüt en Bus gmietet, um s Pfinstwuchändi z'verbringe. D'Reservierig isch am Tag vo de Afrage bstätigt worde, und mir hend scho üsi Ferie buecht. Zwei Tag vor de planierte Abreis hend mer aber en E-Mail bechome, wo's bedaurt worde isch, dass kei Fahrzüg verfüegbar isch. Es isch kei alternativ Lösig aigbotte worde oder vesuecht, üs z'helfe. Mer sind eifach im Stich glo vermisse, ohni Erklärig und das nure zwei Tag vor üsem Abreis! Sogar üsi Bescherig isch niit ernst gno worde. Sehr enttüschtend und unzuverlässig. Ufpassä bi Reservierige!


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Geld gestohlen

    Meni Geld isch gstohle worde. I ha en Zahlig gmacht, aber SIXT het mer kai Auto zur Verfüegig gstellt, wäge fehlende Autos und ihre persönliche Problem. Nachdem Rentalcars kän Service wie reserviert aabotet het, hend sie bschlosse, mer mis Geld nid zrugg z'zahle, obwohl sie mini Reservierig nid a SIXT zahlt hend. I bestell nie wieder bi ihnen und empfehl sie niemert!


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Mietwagenbuchung

    Der Service für die Kunde isch enttüschtig und unprofessionell gsi. Als ich mini Kreditkarte für d'Kaution bi de Abholig vom Auto nid funktioniert het, hei se sich gli ziitlos aagstellt und ich het d'Kaution ned zahle chönne, will es en Debitkarte gsi isch, obwohl ichs Auto scho bezahlt het. Statt mir entgegenzcho und en Lösig z'finde, hei se mich eifach wäggstosse. Als ich nach minere Kohle gfrogt han, hei se mer eifach d'AGBs zeigt und de Fall abgschlosse. Es het kei Bereitschaft zum Iitshänd oder zum Misverständniserkläre geh. Insgsamt en sehr enttüschtendi Erfahrig.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Minigi "Pricing" Betrug

    Nachdem ich online reserviert und meine Kreditkarteninformationen angegeben hatte, habe ich eine E-Mail erhalten, in der stand, dass sich der Preis verdreifacht hatte. Das Auto wurde plötzlich zu einem viel höheren Preis angeboten, obwohl auf der Website weiterhin vergleichbare Autos zum ursprünglichen, günstigen Preis angezeigt wurden. Absolut unverschämt und einfach nur Geldgier! Es ist frustrierend, wenn man denkt, dass man ein Schnäppchen gemacht hat und dann plötzlich mit einem viel höheren Preis konfrontiert wird. Das Ganze wirkt wie ein Trick, um Kunden anzulocken und dann mehr Geld von ihnen zu verlangen. Das ist definitiv nicht der richtige Weg, um Geschäfte zu machen.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Mietwagenbuchung, Überraschendes Upgrade, Zusätzliche Gebühren

    I ha d'Buchig im Voraus übers Internet gmacht und ha de Mietpris inklusiv Versicherig bezahlt. Nachem ich uf Mallorca acho bi, hani en unerwartete Upgrade-Option becho, aber mit eme Zuschlag vo 93 Euro. Trotz mehrere Nacherfroge het mer gsait, dassi de Zuegang zu de Gbüehre zuegschtimmt ha und kei wiitere Unterstützig möglech isch. Das het mi enttüscht, wils für mi nid de Zweck vo eme Mietwagevermettlig erfüllt het. Es würd sinnvoller erscheine, d Wage direkt vor Ort z miete. Wäg dere Erfahrig isch das letscht Mol gsi, dassi über die Plattform en Auto gmietet ha. Zuesätzlich isch s frustrierend gsi z gseh, dassi en E-Mail ha becho, damit ich mini Erfahrig bewerte, obwohl ich nie e Bewertig abgebe ha. Das wirft Froge über d Transparenz und de Service vo de Plattform uf.


  • Bestellen

    Service

    Preis

    Lieferung

    Würde hier nochmal einkaufen
    Insgesamt

    Schlechter Kundenservice, Zahlungsprobleme, Kaution

    Ich han es ganz schlechti Erfahrig gmacht mit em Chundeservice. Als ich probiert han, min Auto abzhole, het mini Kreditkarte ned gfonktioniert für d'Kaution. Nach ere langwirige Diskussion het's doch ned klappet mit er Kaution, will ich han en Debitkarte gha, womit ich aber scho das Auto bezahlt han. Wenn ich frogte, wohi minis Geld denn gange isch, hend mir eifach d'AGB überischoben und de Fall abgschlosse. Es scheint, als gäbs für das UNternehme kei Fähler, kei menschliche Fäler und kei Missverständnisse.


Anderen haben sich auch angesehen